Cuma, Ocak 08, 2010

HAYAT ÜZERİME DAR GELİYOR

Size de olur mu bazen bilmiyorum, ama hayat üzerime dar geliyor bu ara benim.. Neresinden çekersem çekeyim, rahat edemiyorum, sıkıyor, bunaltıyor.. Kalıbıma sığmıyorum, taşıyorum misali bir şey de değil bu.. Tarif etmesi zor..

Umutlu bir dönemdeyim oysa, öyle hayatımda tersine giden bir şey de yok.. Ama zihnimde dolaşanlarla, içimden geçenleri bir sofrada ağırlayamıyorum.. Aşağı bakıyoruz sakalgiller, yukarı bakıyoruz bıyıkgiller.. Yerimiz dar oynayamıyoruz..

Gitmek istediğim yerlere, kalmak istediğim için gitmiyor olsam da, kalmak istediğim yerlerde de, gitmek istediğim için rahat edemiyorum... Gardrobumdaki kıyafetler uymuıyorlar artık üzerime.. Bir zamanlar seve seve giyindiklerimden kim soğuttu beni bu kadar..? Yenilerini alma hevesinde hiç değilim oysa, çeyizimdekileri çıkardım yeniden.. Biraz sağından, biraz solundan, ondan sonra tamam..

Öyle ayakkabı vurmasına benzemiyor bu hayatın dar gelmesi.. Nasıra çevirdi mi bi kere..İflah  olmuyor..

1 yorum:

  1. canımcıım olur öyle arada. biz buna kafadaki tilkilerin kuyruklarının birbirine değmesi diyoruz. zira o zaman işte böyle kısa devre yapıyor :))))

    aysun yurt

    YanıtlaSil